söndag 20 februari 2011

Ebbas födelsedag...

Igår fyllde vårt lilla hjärta Ebba 9 år, gud vad tiden går. Hon uppvaktades med paket och semla på sängen och jag tror hon var väldigt nöjd över innehållet i paketen. Sedan gjorde vi varma mackor och varm choklad i det kalla huset. Ute var det -25 grader men ett strålande solsken. Ebba och jag tog en egen stund och for till Birsta för att byta lite grejer, sedan mötte vi upp Freja och Robban för en fika på Lottas järnvägskondis här i Njurunda. Ett riktigt mysigt ställe, för er som inte vart där. Emil var på egna äventyr som vanligt, ishallen;)
Efter fikat var det pappans tur att fira dottern, så vi åkte hem och laddade för partaj hos Linda som blev väldigt trevligt. Svea fick vara hos Anna och Samuel och busa med de andra chihuahuerna.





Idag blev det sovmorgon och mys fram till elva, sedan hade Emil hockeymatch mot Kovland och grabbarna förlorade faktiskt med 2-3. Nsk brukar vinna, men roligt för Kovlandskillarna att ta hem segern och en liten näsbränna för Njurunda. När vi kom hem bakade min underbara sambo Leilas kärleksmums eftersom vi väntade finfrämande från Stockholm, lilla Billie med mamma Martina och pappa Christiopher kom på besök. Även Björn med Hugo och max kom förbi.


Nu blir det lasgne, sedan mys i soffan med Älsklingen och lilla Skrotis, Solsidan väntar.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar