måndag 5 mars 2012

Sthlmshelg!

I fredags tog vi tåget till sthlm för att vara en helg hos fam Cluer/Molander och titta på nytillkomna bäbisar i sthlmsområdet. Vi tänkte att tåg skulle passa bra då Tyris gärna rör på sig. Tågresan slutade med totalt utmattade föräldrar och ett skållat troll. Väl framme i sthlm tittade vi på varandra menande och bestämde att en eventuell utlandsresa som vi tänkt oss på senvåren får vänta. Hemresna gick som tur var bättre, prepared for world of war så hade vi några ess i rockärmen. Tyra får nio av tio på hemfärden. Ett litet utlandsljus tändes!

Helgen vart kanonbra, fint väder, god mat, sällskapsspel, bäbissnus och lite shopping. Tyra bara älskade Billies nya rum med massa leksaker. Man har liksom glömt hur viktigt och lättsamt det är att vara på ett ställe som är totalt barnanpassat, man kan bara luta sig tillbaka och hålla halvkoll. Tyra drog Billlie i det långa fina håret, (säkert för att hon är avundsjuk) Billie knuffade Tyra när hon inte såg och låtsades som ingenting.


Bengan o Martin var tvungen att shoppa lika maser till brudarna, retro-mumin:)


 Stolt storasyster och storebror till trollungen Nils som var två veckor gammal och hur snäll som helst.

Vi hann förbi en annan stolt storebror Erik till lillasyster Emelie som också var hur lugn och snäll som helst. Erik försökte förövrigt att visa allt han kunde för Tyra, en Tyra som ser lika gammal ut, men inte fattar nåt tyckte Erik, Erik som är femton månader.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar