torsdag 19 augusti 2010

Skånesemester....

Det var ett tag sedan jag skrev nu igen, men jag prioriterade att inte göra några inlägg på semestern, dels pga att det var så långsam uppkoppling men också för att undvika datorn under semestern. Vi har iaf haft en underbar semester i Trelleborg, Malmö, Ystad, Simrishamn och Stockholm. I Trelleborg bor Robbans mamma Kajsa med sin Sten i ett stort fint hus vid havet. Vi landade hemma hos dem på söndag kväll och var där tills torsdag. Under den tiden solade vi, tog en dagstur till Malmö för shopping, åt gott och bara myste på kvällarna. På torsdagen packade vi vårt pick o pack och drog till Ystad djurpark, en jättebra dag tillsammans med Kajsa och Sten (tack!). På eftermiddagen var det dags att säga hejdå och dra vidare till Robbans pappa Leif och hans Lena i Simrishamn.
Väl i Simrishamn väntade fam Malmborg/ Åhlund med "tassarna" Siri och Myrra. Istugan var Även Robbans syster Kerstin med sin nya kärlek Marie. Vi hade tre jättetrevliga dagar med bokskogspromenad, kakbuffe på Annorlunda, loppis i Simrishamn, god mat och vin:)

På Söndag morgon var det dags för färd uppåt i landet igen, den här gången mellanlandade vi i Stockholm för en natt och Grönalund. Grönalund som förövrigt var en total folkkaus, men men lovat är lovat och tjejerna var toppnöjda:) Vi vuxna belv också som barn på nytt, det var länge sedan jag åkte karuseller. Sent på måndag rullade bilen mot Ängomsvägen, där det blev några få timmars sömn innan nya jobbet väntade för mamman. De andra i familjen kund lugnt sova och njuta av den sista lediga veckan på sommarlovet.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar