torsdag 21 januari 2010

En sväng på stan slutade i kaos hemma.....

Den här veckan har gått som på räls, det var länge sedan Emil var så lugn och harmonisk, vi har haft det så trevligt tillsammans. Annars har de sista månaderna varit lite jobbiga, en tioåring som växer och hormoner som börjar röra på sig, första finnen på snoken idag...o ja ni förstår ju själva. Mamman är ju inte heller alltid på topp och under den lugna ytan finns ett hiskeligt humör som fullkomligt svämmar över när det stöter på nonchalans, tjat, trots och otrevliga ord mm. Men som sagt det har vänt:) Men ikväll visade pojken att han fortfarande kan, ett litet återfall, allt pga ett par skor som vi överaskade honom att få köpa. Efterlängtade Fredd Perry, rea 500 spänn, helt ok pris......vad händer då, han ser vårens nyheter och tror att han kan tjata sig till dem. Allt slutade med noll skor och en sur mamma eller vansinnig och en mer vansinnig son....phuuu!
Inte långt kvar tills vi har två tjejer i tonåren, antagligen blir det värre....haha

Kvällen slutade i alla fall bra, och alla barnens garderober är utränsade, tre IKEAkassar slängs i återvinningen, eller hojta om ni vill ha, stl 116-128 flick, 152-158 + S pojk.

Kaos nr 2


Klart!

2 kommentarer:

  1. hojtar hojtar =D nog för att Leon inte är ens i närheten av den storleken än, men han kommer ju dit om inte annat ;-) Tar gärna emot om ingen annan hunnit före...... *kram*

    SvaraRadera
  2. Ok, det är ju mest flick i små storlekar, hur gammal är han nu?
    Kram

    SvaraRadera