måndag 22 februari 2010

Helgen är över......

Den här helgen har gått fort, började som sagt med "Ebbakalas", sedan på lördag skjutsade jag ner Ebba, Maja och Becca på stan. Ebba fick så mycket presentkort att det riktigt brännde här i skåpet....haha. Freja och jag åkte ut till Njurunda för att se Emil spela match, alltid lika skoj:) På kvällen hade jag bara lilla Ebba kvar här hemma, R hade åkt till sthlm och Emil och Freja åkte till Pelle. Här hemma blev det tjejmys, Linda kom på middag och sedan kom även Carina, Malin och Maria m barn.

Söndagmorgon var det dax för hockey igen, Emil spelade mot sundsvall, en riktigt bra match som slutade med förlust för nsk med 5-6. Roligast var att Emil nog gjorde en av sina bästa matcher, satt tre mål och en ass, bäst av allt var att han jobbade och slet hemåt också....tummen upp! Efter matchen var det dax att lämna barnen med sin pappa, själv åkte jag till Kattis och hjälpte till att passa tre bäbisar:) När Janne kom hem bjöd han på en riktig söndagsstek med sås och potatis, mumma!

Sent på söndagkväll kom äntligen älsklingen hem, efter en lång kaotisk dag på centralen i sthlm. Tänk att man kan längta så, fast det bara gått ett dygn. Till saken hör ju att vi ofta jobbar om varandra så man längtar nästan alltid, mysigt:) Men snart blir det bättre..........

3 kommentarer:

  1. Vaddå bättre??? Ska R börja jobba dagtid eller vaddå??? Nyfiken, nyfiken... Invito kanske...

    SvaraRadera
  2. Det blev klart idag att han börjar på Norrporten Arena, 8-16, förutom när det är hemmamatch och andra evenemang:) Skönt, nu slipper vi jaga tid.....

    SvaraRadera
  3. Men gud va kul.... hälsa GRATTIS!!! Bra att ni ger "huset" en andra chans. Kan finnas många olika lösningar på saker ni inte såg första gången. Tänk bort all skit och dålig lukt och se huset med andra ögon så kanske ni får ut nåt bra av det :)

    SvaraRadera