fredag 20 november 2009

Härliga Fredag!

Jaha då var man hemma med sina barn igen, efterlängtade barn och efterlängtad mamma trodde jag, men så var inte fallet. Emil drog till sin kompis Sebastian och skulle sova över där, Ebba till Becka och Maja....tur att lillen är hemma iaf. Eftermiddagen har varit mysig, hämtade Ebba och Freja efter jobbet halv två. I väntan på att Emil skulle sluta lyxade vi till det med en mellisfika på Lottas järnvägskondis i Njurunda bommen, alltid lika mysigt där. Senare hämtade vi upp Emil och Sebastian på skolan. På vägen hem stannade vi till på panduro i Kvissle och köpte lite pysselsaker, själv köpte jag några fina väggord som ska upp på väggen snart.

Träningen blir tyvärr inställd idag eftersom barnvakten Emil uteblev......får ta nya tag imornbitti om man inte är för trött, jag ska försöka ta mig i kragen...haha

Nu blir det lite fix med tvätt innan kocken kommer hem och lagar till maten. Det står lax med pressad potatis och vitvinsås på menyn idag, barnens favorit. Ett glas rött eller två blir det säkert, sedan prommar vi bort till morfar för att kolla in hur de har fått det i nya huset...IDOL! såklart:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar