söndag 29 november 2009

Sovmorgon och skyltsöndag....

Idag kom den efterlängtade sovmorgonen, klev ändå upp före barnen som sov till tio . En lyckad frukost för en gång skull, ingen som bråkade och retades. Det är ju oftast någon som måste störa friden när man har tre juveler. Lugnet före stormen kan vi kalla det med facit i handen, efter någon timme var de igång och slogs...den pedagogiska mamman hotade sina barn att bli utan pengar till julskyltningen, oxå blev det lugnt igen:)

Julskyltning vart riktigt lyckad, jag och Freja stod och sålde korv, glögg, knäck och lotter för Emils hockeylag, medans Ebba och Emil drog runt på stan med kompisar. Freja var jätteduktig som stod tre timmar med lottringen utan att klaga.

När vi kom hem blev det pepparkaksbak för de små, och glöggmys för de stora. En sovmorgon fick man innan det var dax för jobb imorgon igen. Till helgen blir det tjejmys i Linköping= njuta,vila, mysa och lite bus:)

2 kommentarer:

  1. Guuud vad jag längtar, ska bli så kul att se er! På fredag smäller det!

    SvaraRadera
  2. Ja det ska verkligen bli skitkul, tänk att vi är så duktiga på att ses nån helg ibland iaf...hoppas det blir så livet ut:)

    SvaraRadera