lördag 14 maj 2011

Lillebror Jacob på besök....

Igår jobbade Robban kväll och det var sedan länge bestämt att Jacob skulle sova här. Pappa är i Italien och Annica skulle jobba hela dagen idag. Som tur var stannade Annica och skulle göra mig sällskap på kvällen, alla barnen tog på sig fotbollskläder och drog upp på Hälgums gröna fotbollsplaner och lirade boll i det kalla regnvädret, tappert! Jag som var tvungen att baka bullar till Emils match gjorde det medans vi drack kaffe och pratade. Efter en stund kom även Mollan och Anders på besök, en trevlig kväll som slutade 22.15, kul med spontanbesök:)

Lilla jacob


Den här dagen blir det massa fotboll. Oturligt nog har Emil och Ebba match samma tid, så Robban och Jacob åker med Emil medans jag och Freja åker med Ebba. Lite synd känns det, jag hade gärna sett Emils match också, det är nämligen hans första 9:e manna match. Imorgon blir det också två matcher, Emil på morgonen och tjejerna på eftermiddagen.

Ikväll blir det inflyttningspartaj hos syster Sandra med Dan, så det måste även hinnas med att köpa present någon gång under dagen. Barnen åker till pappan, skrotis får vara hemma själv några timmar och Jacob hänger med en stund....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar