tisdag 8 december 2009

Veckan rusar fram...


Idag slutade jag tidigt, åkte hem och hämtade Robban och Freja, skjutsade R till jobbet för att sedan möta upp Emil och Ebba på stan. "Stora" barnen hade tagit bussen från skolan. Barnen kollade ut lite julklappar som ska inhandlas av far och morföräldrar och Freja köpte en lussekrona till Lucia på dagis. Ebba som hade kommit på att hon skulle böra på brottning om två timmar inhandlade ett par halksockor.....som om vi inte hade nog med aktiviteter i den här familjen. Efter brottningen var hon eld och lågor och tyckte det var superkul, då smälter man ju som mamma, så klart att ungen ska få gå på brottning, vem hade trott det:)


Nu ikväll har det vart lite kompisar och Emil har snöat in sig facebook, det ska börjas i tid. När alla hade gått hem, var det dax för lite glögg och pepparkakor, kakorna var lite mer uppskattad än glöggen här hemma idag.


Just nu längtar jag tills att veckan går mot sitt slut, för på torsdag blir det husvisning och på fredag är vi alla lediga och tillsammans. Inte så ofta vi lyckas synka att hela "lilla" familjen är samlad en fredagskväll....IDOLFINAL!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar